Over ons

ruurdPromoprins is een bedrijf in de promotionele en premium industrie. Belangrijke disciplines in onze werkwijze zijn service, kwaliteit en creativiteit. Anders durven denken is ons uitgangspunt. Plezier in wat wij doen speelt hierbij een belangrijke rol! Wij bewaken uw visuele identiteit en ondersteunen deze met bijpassende producten. Dit doen wij door met u mee te denken over de mogelijkheden, u te waarschuwen voor mogelijke problemen en het aandragen van alternatieve oplossingen en ideeën. Vooraf besteden wij veel tijd aan overleg met de klant en wij communiceren tijdens het productie proces over de voortgang daarvan.

Bent u op zoek naar een leuk of speciaal promotioneel artikel (relatiegeschenk of premium)? Promoprins kan u daar bij helpen. Wij kunnen vele producten uit voorraad leveren. Hierdoor kunnen we korte levertijden aanbieden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en leveren van o.a. custom-made premiums, relatiegeschenken en (sport)kleding. Het spreekt voor zich dat Promoprins ook de bedrukking, borduring en/of gravering van de gewenste items voor uw bedrijf kan verzorgen.

Promoprins bestaat sinds 2002. Wij hebben ons in de afgelopen jaren steeds verder kunnen ontwikkelen in onze rol van partner in business voor onze opdrachtgevers.

Ook als u net iets anders wilt, dan helpen wij u graag verder. Na een persoonlijk gesprek hebben wij meer inzicht in de aard van uw bedrijf. Daardoor kunnen wij het verschil voor u maken. Promoprins zal u verrassen met een voorstel waarbij u kunt kiezen uit meerdere interessante items die goed aansluiten bij uw doelstellingen. Naast het leveren van de producten kan Promoprins het gehele fulfilment traject voor u verzorgen. Ook kunnen wij vanuit uw bedrijfsvisie een passend concept voor u uitwerken. Voor veel bedrijven hebben wij de afgelopen jaren unieke producten mogen ontwikkelen. Graag komen wij bij u langs!

Ons Team

ruurd

Ruurd Reitsma

Na 21 jaar voor AB InBev Nederland te hebben gewerkt en daarna nog verschillend management functies bij andere bedrijven te hebben vervuld, heb ik in 2009 de stap naar het ondernemerschap gezet. Het oppakken, bedenken, begeleiden en ontwikkelen van ideeën en concepten zijn voor mij de belangrijkste drijfveer hiervoor geweest.


frank

Frank-Jan van Waveren

Als student economie en hockey international ben ik vroeg geïnteresseerd geraakt in hoe bedrijven en verenigingen de eigen identiteit visueel uitten. Werkzaam in de sportwereld heb ik diverse produkten bedacht die geproduceerd zijn. Na enkele jaren heb ik besloten mijn doelgroep/ afzetmarkt te verbreden naar het bedrijfsleven. In 2002 heb ik daarom Promoprins opgericht. Begonnen met produktie van textiel voor de sportmarkt, al snel uitgegroeid naar aanbieder van alle produkten die bedrijf of vereniging kunnen gebruiken om de identiteit te ondersteunen.

ruurd

Marijke Kuyken

Na een aantal jaren in de advocatuur en in de automatisering van een ziekenhuis gewerkt te hebben ben ik in 2005 overgestapt naar Promoprins. Het leuke van Promoprins is voor mij het bedenken van artikelen die de denkwijze of strategie van de klant ondersteunen. Ik verzorg bij Promoprins voornamelijk de backoffice.