Wat doet Promoprins

ruurd

 

Your corporate site

Producten uit voorraad

Wij kunnen producten uit voorraad leveren. Hierdoor zijn we in staat korte levertijden aan te bieden. Tevens zijn we flexibel wat betreft het minimaal te bestellen aantal. Veel producten kunnen zelfs per stuk besteld worden.

Mocht u een artikel wensen waar haast bij is geboden, heeft u last-minute een idee dat gerealiseerd moet worden, kunnen wij u door onze korte lijnen vaak snel helpen. Hierdoor hoeft u uw klanten of medewerkers niet teleur te stellen.

In onze catalogus kunt u in verschillende rubrieken een grote verscheidenheid aan producten vinden. Klik hier voor onze catalogus.

your text

Producten op maat

Soms vraagt een promotioneel artikel om een oplossing op maat. Deze custom made artikelen kan Promoprins in uw eigen kleur, eigen vorm en met gewenste bewerking voor u maken. Ook de verpakking kunnen wij voor u verzorgen. Dit maakt een promotie extra krachtig en onderscheidend. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat deze originele producties betrouwbaar en kosteneffectief voor u te verzorgen.

Voor alle custom made bestellingen geldt dat we eerst een ontwerp maken. Na overeenstemming van het artwork, ontvangt u een digitale proef ter goedkeuring. Indien gewenst kunnen wij ook een pre-productie sample voor u laten maken, zodat u het te bestellen artikel vooraf al in handen heeft gehad. Zo kunt u, indien nodig, tijdens het proces op meerdere momenten uw idee bijsturen. Daarnaast heeft u altijd een goed beeld van het product dat u bestelt. Voor custom made ontwikkelde en geproduceerde produkten, zie referenties/portfolio. Ga hier naar referenties.

your text

Bewerkingsmogelijkheden

Wij kunnen alle artikelen voor u van een logo, tekst of andere bewerking voorzien. Na het kiezen van een product kunnen we u adviseren wat de bewerkingsmogelijkheden zijn. Afhankelijk van het logo zal per product bekeken worden wat qua prijs en uitstraling uw voorkeur heeft.
Nadat u een keuze gemaakt heeft krijgt u van ons een digitale proef ter goedkeuring. Nadat u akkoord heeft gegeven zetten we het bewerkingsproces in werking.

We bieden u verschillende mogelijkheden voor het bewerken van een produkt:

Bedrukken in zeef-, tampon-, transfer- of digitaal druk.
Borduren
Stickeren
Graveren

 

 

 

Your text

Aanleveren artwork

Om uw producten op de juiste manier te kunnen voorzien van uw logo of tekst ontvangen wij uw artwork graag als volgt:

EPS bestand, gevectoriseerd met tekst in lettercontouren. (indien mogelijk ook een hoge resolutie PDF of Ai bestand). Vergeet u niet om de PMS kleurnummers te vermelden?

Voor speciale opdrachten kan afwijkend artwork aangeleverd moeten worden. Indien dit van toepassing is zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. Mocht u het benodigde bestandstype niet kunnen aanleveren verzorgen wij dit graag voor u. Artwork kan aangeleverd worden per e-mail of bij de medewerker waar u contact mee heeft.

 

Your text

Fulfilment

Promoprins kan voor u de totale afhandeling van uw promotionele product verzorgen. Wij kunnen uw product voor u op voorraad houden en op afroep verzenden.

Ook kunnen wij uw product op een speciale manier verpakken, voorzien van een begeleidend schrijven en direct naar uw klanten versturen. Dit geldt niet alleen voor bij ons bestelde producten. Ook voor een algemene mailing bent u bij Promoprins aan het juiste adres.

Voor andere mogelijkheden kunt u contact (klik hier) met ons opnemen.

your text

Marketing concepten

Promoprins kan u een marketing concept voorleggen. Rekening houdend met de aard van uw bedrijf komen wij met een voorstel waardoor u uw beoogde doel op een optimale manier kunt bereiken.

Dit op basis van de beoogde promotionele actie, de doelgroep die u wilt bereiken en het budget dat u beschikbaar heeft.